top of page

Usluge:

Nudim usluge izrade cijeloživotne natalne karte u kojoj ćete dobiti opis svog karaktera, jezgrovito tumačenje vaših 12. polja natalne karte od koji svako polje nešto predstavlja i znači.

Npr. 7. polje je polje bračnih odnosa u kojima mogu vidjeti kako će izgledati vaš partner, kakav će imati karakter te kakav će biti vaš bračni suživot. Tu su i ostala polja koja analiziram te putem djelovanja tranzita ( kretanja planeta) mogu vidjeti bitne događaje u vašem životu i dati vam potrebne smjernice.

 

Orijentiram se po zahtjevu klijenta na područje koje ga najviše zanima, bilo da je to ljubav, nova veza, posao ili promjena posla, financije, zdravlje itd.

 

Nudim i izradu godišnje natalne karte koja će vam dati smjernice vaših potencijala u godini koja vas zanima ili na što trebate pripaziti.

 

Posebno uživam u izradi dječje natalne karte koja će pokazati kako odgajati svoje dijete, koje mu potencijale razvijati i još mnogo toga.

 

Radim i numerološke analize vašeg datuma rođenja, to je vrlo zahtjevna disciplina koja mnogo toga objašnjava i rasvjetljava. Jer sve je energija pa tako i brojevi.

bottom of page