top of page

O Meni

Astrologinja sam više od 30 godina, živim i radim u Zagrebu. Suradnica sam mnogih astroloških časopisa, a trenutačno pišem za mjesečnik Astral, dnevne novine 24 sata i Časopis Story.

Astrologija me oduvijek privlačila jer sam primijetila da zodijački znakovi mnogo toga mogu otkriti o ljudima. Željela sam otiči još dalje i još dublje, pa sam nabavljala astrološku literaturu i učila od najeminentnijih astrologa. Napravila sam tisuće horoskopa i tako izbrusila svoje znanje.

 

Oduvijek mi je bila želja pomagati ljudima, uliti im snage kada se nađu u nevolji, osvjetliti im put za dalje.

 

Specijalizirala sam se za ljubavnu astrologiju jer usporedni planetarni odnosi između dvoje ljudi govori u kojem će smjeru ići njihov odnos, koliko su kompatibilni, na što trebaju pripaziti, a što je prednost i ono što ih spaja.

 

Natalna karta pokazuje vaše afinitete, kakav će vam biti ljubavni, bračni i poslovni život, kakvo će vam biti zdravlje, kakva će biti vaša djeca, na što trebate pripaziti, a što trebate iskoristiti kao svoj potencijal.

Posebno me zanima i karmička astrologija prošlih života, a rado izrađujem i dječje horoskope u kojima se ogledaju potencijali vaših potomaka. Vremenski preciziram događaje te upućujem na vaša sretna ili problematična razdoblja.

 

Druga moja ljubav je numerologija i mnoge se tajne kriju u vašim brojevima.

bottom of page