top of page
Search
  • Vesna Narat

KAKO OBORITI PARTNERA S NOGU



Kako oboriti partnera s nogu



U pokušaju da obore partnera s nogu, mnoge žene posežu za različitim tehnikama zavođenja. Događa se da se tehnike osvajanja ne poklope sa stvarnim partnerovim potrebama, pa tako uloženi napor ne daje željene rezultate. Da biste zainteresirali partnera ili simpatiju, trebate znati u kojem se smjeru kreću njegovi interesi, želje i ambicije. Osobitosti muškaraca rođenih u svakom pojedinom znaku sigurno će zanimati svaku ženu koja želi otkriti što njenog partnera najviše zanima.



VATRENI ZNAKOVI


Pod.

Pripadnici vatrenih znakova su po svojoj prirodi jako strastveni i brzo reagiraju na nečije zavođenje. Obožavaju hrabre i izazovne žene, odnosne one koje se neće libiti pokazati što žele.


Temperamentni pripadnici vatrenih znakova obožavaju ljubavna uzbuđenja i zavođenja, u čemu se najviše ističu Ovnovi. To i ne čudi jer njihovim znakom rukovodi strastveni Mars koji snažno utječe na njihov libido. Vrlo lako ih je uzbuditi, dovoljno je da ih gledate izazovnim pogledom i već ćete ga pokrenuti na akciju. Tada nemojte ustuknuti jer ga uzbuđuju jake žene koje znaju što žele.


Lavovi su vrlo topli i muževni muškarci koji se pokroviteljski odnose prema partnerici. Njihovim znakom vlada Sunce koje ih čini ponosnima i velikodušnima, a kako su i veliki kavaliri, žena se uz Lava osjeća sigurno i voljeno. Skrenuti njegovu pozornost nije teško – morate se isticati ugodnom vanjštinom, manirama i lijepom odjećom, jer Lav voli pored sebe imati partnericu koju će ponosno pokazivati u društvu.


Znakom Strijelca vlada Jupiter, planet koji je ljubitelj pokreta, sporta i avanture. Zato je i muškarac tog znaka pomalo nemiran i neuhvatljiv tip. Morate imate dobre živce da skrenete njegovu pozornost na sebe, jer njega zanimaju i druge žene. Voli nasmijane i vrckave pripadnice suprotnog spola, pa će i vas brzo zapaziti ako ste često nasmijani i veseli. A tada vas do upoznavanja i veze dijeli tek mali korak.



OVAN Traži uzbuđenje i akciju


Pokažite mu da volite izazov i uzbuđenja. Spomenite da vas zanimaju muške stvari tipa ratne tehnike ili vratolomne vožnje gliserom i već ste na pola puta do njegovog srca. Pohvalite se da volite gledati putopise i dokumentarne filmove o divljim životinjama i neistraženim predjelima Zemlje - zaiskrit će mu pogled. Kad počne zaneseno pričati o svojim idealima, ne rušite mu ih hladnom logikom i sarkazmom. Prilagodite se njegovim nerijetko egocentričnim stavovima i zahtjevima, i uspijete li naći zlatnu sredinu, imat ćete ključ za njegovu dušu.


LAV Podržite njegove ambicije


Želite li zadobiti Lavovu pozornost morat ćete pokazati da ste na visini njegovih želja u intelektualnom i u tjelesnom smislu. Prikažite se poslovno uspješni, samostalni i solidno materijalno potkovani. Uskoro će vam početi spontano otkrivati svoje visoke ambicije i u vama vidjeti ženu dostojnu svoje pozornosti. Brine o vlastitom izgledu i tjelesnoj kondiciji i tome posvećuje mnogo vremena, pa se svakako pohvalite da ste baš malo prije izašli iz Fitness - dvorane ili Beauty – centra. Ubrzo bi vas mogao pozvati k sebi da vidite njegovu malu kućnu teretanu.


STRIJELAC Voli sport i putovanja


Privući ćete ga s parolom “u zdravom tijelu zdrav duh” pa dok vaš Strijelac trči ili igra tenis, pohvalite se sličnim aktivnostima. Tada ćete moći satima pričati o vitaminima, proteinima, utezima i svim čudesima za oblikovanje tijela. Usred neobaveznog razgovora recite da hitate kući gledati utakmicu i da se vidite kasnije. Vjerojatno će vas nazvati za pola sata i s vama oduševljeno komentirati rezultat. Istaknite da obožavate putovanja i egzotične zemlje, da biste se rado uputili na Safari ili vozili Camel -Trophi.


ZEMLJANI ZNAKOVI


Pod.

Pripadnici zemljanih znakova su najteži za osvajanje. Njihova je priroda spora i oprezna, i ako se netko boji ljubavnog odbijanja, onda su to oni. Stoga ih se mora osvajati i zavoditi jako strpljivo.


Bikovi su vrlo romantični muškarci, no to rijetko pokazuju. Njihovim znakom vlada putena Venera koja ih čini odličnim ljubavnicima, senzualnima i strastvenima. Treba im mnogo vremena dok se opuste u vezi. Mogu biti jako zaljubljeni, ali to neće odmah dati do znanja drugoj strani. Stoga ih treba osvajati vrlo strpljivo i izbjeći svaki oblik nametljivosti.


Muškarci Djevice su po prirodi jako oprezni i dugo će vas odmjeravati i proučavati, dok vam dopuste da mu se približite. On je znak uma i intelekta, jer njegovim znakom vlada Merkur. Obožava inteligentne žene i osvojiti ga možete ako ste mu dostojna partnerica na intelektualnom planu. Nije ga lako zavesti, ali nije ni nemoguće. Pokažite osobine kao što su pouzdanost i iskrenost i na dobrom ste putu.


Jarci su u horoskopu najteži za osvajanje. Nitko kao on se ne boji odbijanja, a i ako mu žena otvoreno pokaže svoje simpatije, neće joj povjerovati na prvu loptu. Njegovim znakom vlada mudri i spori Saturn, stoga i osvajanje mora ići polako, ali uporno. Prvo mora steći povjerenje u vas da bi vam se s vremenom prepustio. Zato i ako vam se čini dalek i hladan, neka vas to ne zavara – to je njegova maska.


BIK Voli teme o novcu


On je hedonist koji ne može živjeti bez komfora, topline doma i materijalne sigurnosti. Primijeti li da ste obiteljski tip neće ostati ravnodušan, a kako je veliki gurman, češće mu spominjite svoje kulinarske sposobnosti. Ubrzo bi mogao dobiti želju da s vama eksperimentira po kuhinji. Najslađa mu je svaka tema o novcu i materijalnim stvarima, pa će se u razgovoru ubrzo sam pohvaliti o svojim planovima vezanima za posjed, kuću, zemljište ili vikendicu. Povedite razgovor o slikama, izložbama i umjetnosti uopće jer je Bik esteta i voli sve što je lijepo.


DJEVICA Posao i zdravlje glavna preokupacija


Ako tražite formulu za obaranje muške Djevice, onda se preobrazite u pedantnu, realnu, štedljivu i poslovnu osobu. Navedite ga na razgovor o njegovom poslu – to mu je neiscrpna tema. Razgovor o njegovom omiljenom piscu, zadnji film kojeg je gledao i važnost koju on pridaje kazalištu u velegradskoj stvarnosti, također će postići željeni učinak jer je predan kulturi. Želi biti zdrav pod svaku cijenu, pa će ga vaša kućna literatura o njezi tijela i duha oduševiti. Skrenete li na temu o jelu, istaknite da vodite računa o kalorijama i preferirate samo zdravu hranu.



JARAC Interesirajte se za njegov posao


Pokažite zanimanje za posao koji on obavlja i ostavite sliku štedljive osobe koja zna pametno ulagati u svoju budućnost. Pričajte mu o svom poslu i primanjima, nekretninama, kreditnim karticama ili imovini, što će popratiti s neskrivenim zadovoljstvom. Zanimala vas politika ili ne, nešto biste morali znati i o tom području života jer Jarac je upućen u sve, pa će to očekivati i od vas. Iznesite svoja strahovanja o ozonskim rupama i nesigurnosti svijeta u kojem živimo i u vama će gledati srodnu dušu.



ZRAČNI ZNAKOVI


Pripadnici zračnih znakova su zaljubljive prirode. Društveni su, zabavni i obožavaju flert i zavođenje. Može ih se zavesti ako ste dovoljno razigrani, zanimljivi, komunikativni i potpuno opušteni i neopterećeni.


Vrckavi i znatiželjni Blizanci rođeni su pod dominacijom Merkura, planeta koji predstavlja intelekt. Stoga ga može osvojiti žena koja će se s njim znati dobro zabavljati, smijati, ali i voditi umne razgovore. Voli se poigravati tuđim osjećajima, sve do trenutka kad i sam ne bude upecan u zamku vlastite igre i zaljubi se. Tada se u potpunosti prepušta svojim osjećajima.


Šarmantne Vage znaju sve tajne zavođenja, stoga lako otkriju ako je žena zaljubljena u njih. Njihovim znakom vlada Venera, planet ljubavi i strasti, stoga ne čudi što su oni na vrhu astrološke ljestvice najboljih osvajača. Njega zavesti i nije teško – padaju na ženstvene žene koje nisu previše nametljive ili nadmoćne.


Nepredvidljivi Vodenjaci vrlo su pronicljivi muškarci koji privlače pozornost žena svojim osebujnim načinom razmišljanja i prijateljskim nastupom. Njihovim znakom vlada Uran, planet promjena, ali i hirovitosti, pa s njim žena nikad nije na čistu. Prijateljstvo bitna stavka u zavođenju ovog muškarca – ponudite mu ruku prijateljstva, s vremenom će se zaljubiti u vas.



BLIZANCI Zanimaju ga društvena zbivanja


Debatirajte s njim o politici i sportu na vrckast način jer u svemu traži prizmu humora i ironije, pa čak i kad se radi o ozbiljnim stvarima. Voli svijet filma, kazališta, televizije i spektakala pa će ga svaki razgovor na tu temu razveseliti. Budite dobro upućeni u sve moguće tračeve i informirani o događanjima u svom gradu te zajedno s njim ogovarajte poznate osobe. Najsretniji je kad zabavlja i uveseljava druge i kad je tamo gdje se nešto događa pa će ga zanimati sve teme o društvenim događanjima.


VAGA Zanima ju kultura i moda


Ako se pokažete ekstravagantnom ženom koja u društvenom životu uživa punim plućima, veliki su izgledi da zainteresirate Vagu. Najrazličitija mondena okupljališta hrane taštinu i osjećaj za lijepo pripadnika ovog znaka, pa ćete probuditi njegov interes pokažete li se kulturno orijentirani. Rado ide na sva ona mjesta na kojima se ljepota spaja sa stilom i dobrim ukusom, pa recite da često posjećujete muzeje, izložbe i koncerte. Vole sve teme vezane uz modu i ljepotu.


VODENJAK Moderna tehnologija i informatika


Sve što je avangardno izaziva znatiželju kod Vodenjaka pa zapodjenite temu o životu na drugim planetima, kometima ili crnim rupama. Pohvalite se da obožavate znanstvenu fantastiku i da imate takvih filmova u kućnoj videoteci. Budite uvjereni da će se ponuditi da ih gledate zajedno. Fasciniran je modernom tehnologijom pa svakako nabavite računalo. Pravite se da vas ludo zanima svijet računalstva, ali da ste početnik i sav sretan dolepršat će k vama da vam prenese svoje znanje.



VODENI ZNAKOVI

Pod.

Pripadnici vodenih znakova su romantičari i vrlo osjetljive duše. Često su samozatajni i ne otkrivaju osjećaje, pa žena koja ih zavodi do posljednjeg trenutka neće biti sigurna hoće li osjećaji biti uzvraćeni.


Muškarci Rakovi vrlo su osjećajni, što i ne čudi jer njihovim znakom vlada Mjesec, planet osjećaja i promjenljivosti. Poput znaka Jarca i oni su vrlo teški za osvajanje, ponajviše zbog njihove nepovjerljive prirode. Jedna pogrešna riječ ili čak dobronamjerna kritika mogu biti dovoljni da se povuče u svoju ljušturu. Osvajati ih se mora jako strpljivo, nježno i uz mnogo dokaza da su vaši osjećaji iskreni.


Seksipilni Škorpioni pročitat će namjere žene koja ga zavodi i u njega je zaljubljena. Njegova samozatajnost odlika je vladara Plutona, planeta koja ga čini vrsnim poznavateljem ženskih duša. I kad djeluje potpuno nezainteresiran, on zapravo kuha iznutra. Sigurno je da će odgovoriti na zavođenje žene, ali ponekad s takvom silinom strasti i osjećaja, da će druga strana ostati zatečena.


Neptun koji vlada znakom Ribe čini muškarce ovog znaka sanjarima i maštovitim ljubavnicima. Intuitivno će prezrijete sve namjere žene koja ga želi osvojiti, a ako mu se svidi, uskoro će zamijeniti uloge i u osvajanje kreće on. Nepopravljivi je romantičar, pa ga odbijaju žene koje su previše hladne i praktične, a privlače ga one nježne i osjećajne kao što je i sam.


RAK Prioritet su mu obitelj i djeca


Istaknite patriotski duh i svoju vezanost za obiteljske korijene jer Rak voli svaki razgovor koji skreće u temu domoljublja. Pokažite svoju ljubav prema obitelji, kući i životinjama, a u šetnji s njim divite se drugoj djeci i recite kako biste voljeli imati veliku obitelj. Razgalit ćete ga ako ga pozovete k sebi da zajedno pogledate kakav romantični film ili povijesni spektakl, najbolji onaj iz crno –bijele produkcije. Obožava povijest i stare kulture, okrenut je prošlosti pa će mu se već sam vaš spomen na dobra “stara vremena” dati materijala za razgovor.


ŠKORPION Debatira o politici i seksu


Škorpiona zanima sve što je intrigantno i tajnovito, što ga čini strastvenim ljubiteljem horor filmova, kriminalističkih romana i detektivskih priča. Najviše voli debatirati o politici i prati sva politička događanja u svijetu pa pokažite da vas to područje interesira. Oboriti ćete ga s nogu ako mu priznate da ste pretplaćeni na par erotskih magazina ili da u kućnoj videoteci imate pravo bogatstvo erotskih filmova. Seks mu je glavna preokupacije i o toj temi može debatirati satima.


RIBE Obožavaju svijet glazbe i mistike


Razgalit ćete muškarca Ribu ako pokažete da se razumijete u klasičnu glazbu i njegujete ljubav prema umjetnosti i poeziji. Ribe obožavaju glazbu pa će svaka tema o njegovom omiljenom pjevaču ili rock - grupi biti nadahnuće da vam o tome priča danima. Pokažite ljubav prema napuštenim životinjama, budući da ih on kod kuće zasigurno ima nekoliko. Briga o zdravlju jedna je od njegovih omiljenih tema, no oni vole i more, krstarenja pa i udubljivanja u mistiku, religiju i svijet paranolamalnog.

213 views0 comments

Recent Posts

See All

Temperament po Zodijaku

Temperament po Zodijaku Na naš temperament mnogo utječe astrološki znak u kojem smo rođeni, a također i sam podznak. Veliku će ulogu odigrati i vladajući planet nekog znaka, pa su tako Ovnovi, zbog sv

bottom of page